Planul Ministrului Sănătății privind spitalele regionale. 'E soluția optimă'

Ministrul Sănătății a subliniat, la interviurile DC News Live, că dorește ca demararea construcției celor trei spitale regionale să constituie una dintre prioritățile mandatului său.

Cele trei spitale regionale vor fi construite la Craiova, Iași și Cluj-Napoca cu finanțare prin Programul Operațional Regional, urmând a fi aproape identice, fiecare având un buget de 100 milioane euro.

"Ne concentrăm pe finalizarea studiilor de fezabilitate la cele trei spitale regionale. Acestea își vor găsi locul în acest plan general de Sănătate. Vor fi finanțate din fonduri europene. Sarcina noastră este să finalizăm studiile de fezabilitate", a zis Patriciu-Andrei Achimaş-Cadariu.

Întrebat dacă are vreun plan în ceea ce privește personalul din cele trei spitale regionale, ministrul Sănătății a zis: "Firește că apare întrebarea: cine le va popula? În condițiile în care în acele localități: Iași, Craiova și Cluj există spitale județene, nu ar fi mai bine ca acel personal să fie transferat către spitalele regionale? Se pare că aceasta ar fi soluția optimă".

[citeste si]

Răspunsul integral îl puteți urmări începând cu minutul 18:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel