"Pițurcă poate pleca după meciul cu Ungaria". Ce apropiat al selecționerului spune asta

România va juca în această seară împotriva Ungariei, într-un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. În cazul unei înfrângeri, șansele de a merge în Brazilia scad vertiginos, iar un apropiat al lui Victor Pițurcă anunță că acesta ar putea fi ultimul meci al selecționerului la cârma naționalei.

Chiar dacă obiectivul lui Pițurcă este calificarea la Campionatul European din 2016, Rodion Cămătaru, un apropiat al selecționerului, consideră că o înfrângere cu Ungaria ar putea însemna final de mandat pentru acesta.

"Am eu presentimentul că învingem Ungaria. Chiar l-am sunat pe Piţi zilele trecute şi i-am spus că vom câştiga acest meci. Dar nu prea îi ardea. E presiune mare, se află cu securea deasupra capului. Îi va fi foarte greu să continue la naţională dacă nu vom câştiga în faţa Ungariei şi vom rata barajul, chiar dacă obiectivul selecţionerului este calificarea la Campionatul European din 2016", spune Cămătaru, citat de gsp.ro.

Fostul mare fotbalist român consideră că adversarii din această seară ne sunt superiori din punct de vedere valoric, dar ca echipă, România arată mai bine: "Ca lot, Ungaria pare să aibă jucători mai buni. Sînt destui fotbalişti maghiari care evoluează în campionate puternice ale Europei. Ca echipă, însă, cred că România este superioară. Jocul nostru este mai tehnic, mai combinativ".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel