Pițurcă: Mutu a plâns și s-a rugat de mine să îl iert

Pițurcă Mutu
Pițurcă Mutu

Antrenorul echipei naționale de fotbal, Victor Piţurcă, a vorbit marţi, cu ocazia unei conferințe de presă, despre evenimentele petrecute între el și Adrian Mutu. Selecționerul a declarat că vârful lui Ajaccio i-a cerut scuze pentru a rămâne în lot înaintea „dublei” cu Ungaria şi Olanda. Ba mai mult, Pițurcă spune că Mutu chiar a plâns în cantonamentul echipei naţionale în timpul unei discuţii cu secundul Eugen Neagoe.

„Au fost multe neadevăruri scrise după aceste meciuri cu Ungaria şi Olanda despre o aşa-zisă ceartă între mine şi Mutu. Cu Mutu am avut o mică divergenţă, dar în afara programului. Iniţial eu nu am vrut să-l convoc pe Mutu considerând că nu e încă la nivelul fizic pentru a putea juca şi la naţională. Jucând tot meciul cu Marseille la echipa de club, l-am sunat şi am făcut împreună un program. Programul era aşa: juca vineri cu Marseille, iar apoi urma să vină sâmbătă, la ora 12.00, la cantonament şi să se culce. Dar nu s-a întâmplat acest lucru. Mi-a dat un telefon pe la 12, am vorbit cu el şi i-am zis că e liber, să facă ce vrea. A doua zi, am venit la cantonament, şi mi-a zis Gabi Boldici că a venit Mutu pe la 14-14:15, era totul sub control.

Mutu a plâns în cantonament

Însă au urmat câteva ore în care el era pur şi simplu distrus. Şi nu juca teatru pentru că îl cunosc pe Mutu. A şi plâns la un moment dat stând de vorbă cu Neagoe. La ora 17 a venit la mine în cameră şi mi-a cerut încă o dată scuze. A făcut tot posibilul să rămână în continuare la lot. I-am zis bine, i-am dat încă o şansă şi i-am spus să rămână până mâine când mă voi gândi foarte bine ce fac. În sfârşit, se ştie că a rămas, a jucat, a fost şi căpitanul echipei şi nu pot să spun că a jucat foarte slab”, a spus Victor Piţurcă, citat de Mediafax.

Antrenorul a dezminţit informaţiile potrivit cărora a fost foarte aproape de o altercaţie cu Adrian Mutu.

Scandal la națională: Mutu și Pițurcă, aproape de bătaie

„Dar ce s-a scris că era să se ia la bătaie cu mine... păi credeţi că la naţională se întâmplă lucruri ca acestea? Ajungem noi, conducerea tehnică, să ne luăm la bătaie cu jucătorii? Sau îl credeţi pe Mutu mai tare decât este? Nu, şi Mutu este tot un jucător. Un jucător foarte valoros, a fost un jucător mare, dar e la o vârstă şi din păcate fizic nu mai poate să reacţioneze aşa cum vrea”, a mai spus antrenorul echipei naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel