Peste 3.000 de turişti sunt aşteptaţi de Revelion la Straja. Se schiază pe 15 km de pârtie

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Peste 3.000 de turiști ar urma să petreacă Revelionul în stațiunea montană Straja. Aici se schiază pe 15 kilometri de pârtie. 

Cinci pârtii din staţiunea Straja, în Valea Jiului, care însumează aproape 15 kilometri, sunt deschise în această perioadă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, circa 3.000 de turişti fiind aşteptaţi în zonă pentru a-şi petrece Revelionul în cabane şi pensiuni, scrie Agerpres. 

Gradul de ocupare al staţiunii Straja este de 90%, turiştii fiind atraşi de calitatea pârtiilor de schi, dar şi de tarifele practicate în cabanieri. Acestea sunt cuprinse între 1.200 şi 1.700 de lei, pentru patru zile, de persoană, în regim all inclusive şi cu masa de Revelion asigurată.

Condiții excelente de schi

"Am muncit foarte mult pentru ca turiştii să aibă tot ceea ce trebuie la dispoziţie. Tunurile de zăpadă funcţionează non-stop, astfel că se poate schia pe 15 kilometri de pârtie, dintr-un total de 27 de kilometri. Se poate schia pe pârtiile Mutu, Constantinescu, Lupului, Canal şi Platoul Soarelui. Se lucrează cu patru teleschiuri şi trei telescaune. Seriile de Revelion vor veni sâmbătă şi duminică şi am pregătit pentru ei toate formele de distracţie", a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, cabanierul Emil Părău.

Potrivit acestuia, turiştii care vin în Straja se pot distra pe pârtie, la cluburi sau la cabane, gazdele fiind pregătite cu tot ceea ce au mai bun pentru o minivacanţă reuşită.

Momente de neuitat de Crăciun

Cât priveşte perioada Crăciunului, turiştii care au petrecut această sărbătoare în Straja s-au putut bucura de tradiţiile populare, cabanierii din staţiune pregătindu-le obiceiuri specifice zonei şi chiar un Festival al Crailor.

Pentru cei care doresc să afle cum se poate schia în Straja pot afla acest lucru de pe site-ul www.skistraja.ro, unde pot accesa imaginile transmise de camerele video montate special de către administratorii pârtiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel