PERCHEZIŢII. Evaziune fiscală cu deșeuri feroase

Perchezitii clanul Stoaca
Perchezitii clanul Stoaca

Miercuri dimineață, polițiștii din Mehedinți efectuează patru percheziții la persoane bănuite că au prejudiciat bugetul de stat cu aproape 300.000 de lei, prin  infracţiuni economice, în domeniul colectării deșeurilor feroase. Vor fi puse în aplicare trei mandate de aducere.

"La data de 26 iulie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți efectuează 4 percheziţii domiciliare într-o cauză în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, în domeniul colectării deșeurilor feroase. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2011-2012, administratorul unei societăţi comerciale ar fi înregistrat în evidenţele contabile achiziţii nereale de mărfuri pentru a justifica livrări fictive către 8 firme din Hunedoara, Mehedinţi, Timiş, Dolj şi Gorj", precizează, într-un comunicat, IPJ Mehedinţi.

Prin declararea de livrări fictive, cel în cauză i-ar fi sprijinit pe administratorii celor 8 firme să se sustragă de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Valoarea prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 290.000 de lei, reprezentând impozit pe profit şi taxa de mediu.

Vor fi puse în executate trei mandate de aducere. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel