PDL-iștii se grăbesc. Oprescu, somat să rezolve problema maidanezilor

Sorin-Oprescu
Sorin-Oprescu

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, este somat din PDL să urgenteze ridicarea și eutanasia câinilor maidanezi. Potrivit liderului grupului de consilieri municipali ai PDL, în Capitală sunt aproximativ două sute de mii de câini și este necesar să fie uciși "5000- 6000 pe lună". 

Liderul grupului de consilieri municipali ai PDL, Silviu Văduva, i-a cerut lui Sorin Oprescu să nu mai întârzie ridicarea maidanezilor. Văduva i-a sugerat primarului Capitalei să acţioneze eficient pentru a scăpa bucureştenii de câinii de pe stradă. 

Silviu Văduva susține că sunt, doar în Capitală, două sute de mii de câini. Prin urmare, el i-a propus lui Sorin Oprescu ca gestionarea câinilor să fie delegată şi către primăriile de sector: "În loc de o singură primărie, am avea şapte primării care lucrează. Îi solicităm primarului general să vină cu un plan concret şi să arate cu cifre cum s-a gândit să acţioneze la strângerea câinilor de pe stradă. Trebuie găsită o soluţie pentru ca eutanasierile să fie mai mari, 5.000-6.000 pe lună", scrie rtv.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel