Paul Stănescu, răspuns la două întrebări cheie

Paul Stănescu a ajuns la sediul PSD, unde are loc un nou CEx pentru desemnarea viitorului premier. Acesta a răspuns întrebărilor formulate de jurnaliștii prezenți. 

Stănescu a declarat că nu își dorește funcția de premier al României. Întrebat dacă îi va cere partidul să fie premier, a spus că este vorba despre o decizie personală. "Deci, e o decizie personală", a precizat acesta.

De asemenea, a fost întrebat dacă va rămâne ministru în următorul Guvern. În acest context, Paul Stănescu a răspuns că se mai gândește.

Amintim că Mihai Tudose a anunțat că va demisiona și nu va asigura interimatul până la numirea unui nou premier. 

De asemenea, amintim că sociologul Marius Pieleanu a spus că, în CEx-ul de marți, se va discuta un profil al viitorului premier.

"Mi se pare o abordare foarte corectă. Nu nume, ci un profil al viitorului prim ministru. Dacă doriți, o definiție a mapei profesionale. Cu calități pe care cineva trebuie să le conțină. Cum ar fi, un istoric profesional cât se poate de impecabil. (...) Să nu fie naționalist exacerbat - foarte important. Să fie un om de partid cunoscut și confirmat. Să aibă o vechime în partid solidă. Și, evident, să nu existe suspiciuni că ar avea relații cu entități din afara partidului care pot face rău partidului", a spus Marius Pieleanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel