Patru surori spulberate de un autoturism în Oradea

Accident teribil petrecut în Oradea, unde patru tinere surori au fost spulberate pe trotuar, de un autoturism. 

Patru surori au fost spulberate de un autoturism la Oradea. Un şofer în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea a pătruns pe trotuar, accidentând grav patru persoane.  Două dintre fete au rămas prinse sub autoturism, cea mai mică (8 ani) și cea mai mare (20 de ani) au fost prinse sub autoturism.

La fața locului s-au deplasat echipajele de Descarcerare grea și de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Oradea, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Bihor. Până la sosirea echipajelor de intervenției, martorii au încercat să ridice autoturismul pentru a elibera victimele, relatează România TV.

"La locul accidentului, pompierii militari au acționat pentru evacuarea unei femei prinse sub autoturism utilizând perna pneumatică din dotare. Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale victimelor și le-au transportat la spital. Tânăra de 20 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și o contuzie toracică, sora de 12 ani o amputare totală de gambă, fetița de 8 ani traumatism cranio-cerebral, cranio-facial și escoriații, iar minora de 14 ani un traumatism cranio cerebral minor și escoriații multiple”, precizează maior ISU Crișana, Camelia Roșca, relatează sursa citată.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel