Patria mea ești tu! Episod 13 noiembrie. Adevărul despre Cevdet

Patria mea ești tu! Episod 13 noiembrie. Tevfik este încolțit. După ce i-au fost descoperite adevăratele intenții și s-a dovedit a fi trădătorul din armată turcă, bărbatul caută scăpare și, din dorința de a-și salva viața, el este dispus să facă orice, chiar să pună în pericol viața lui Azize.

Patria mea ești tu! Episod 13 noiembrie. Pentru Azize însă, nimic nu mai contează de când a aflat adevărul despre Cevdet și tot ceea ce își dorește este ca misiunea lor, a ei și a fostului soț, pentru patrie, să fie dusă la bun sfârșit, iar ei să redevină o familie fericită și unită.

Patria mea ești tu! Episod 13 noiembrie. Tevfik încearcă, încă o dată, să îi distrugă viața lui Cevdet, dezvăluindu-i lui Vasili faptul că prietenul său este spionul din armata grecească. Cevdet primește ordin de la Vasili să îl aresteze pe Tevfik, însă nu știe că totul face parte dintr-un plan odios pus la cale de comandantul armatei grecești.

Patria mea ești tu! Episod 13 noiembrie. Vine vremea când Cevdet și Tevfik trebuie să se înfrunte, față în față. Ajuns la închisoare, acolo unde este închis Tevfik pentru trădare, Cevdet are parte de șocul vieții. Întreaga familie îi este încarcerată și urmează a fi dusă în față plutonului de execuție.

[citeste si]

Patria mea ești tu! Episod 13 noiembrie. Nu ratați luni, 13 noiembrie, un nou episod din "Patria mea ești tu!", de la 20.00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel