Urmărește emisiunea live


Pătraru sare la gâtul CNA: Sunteți foarte proști!

patraru
patraru

Dragoș Pătraru a lansat un atac dur la adresa membrilor CNA, după ce, în ședința de joi, aceștia nu au reușit să discute scandalul între Sorina Matei și România TV.

Sorina Matei a depus plângere la CNA pentru o ediție a emisiunii ”Starea Nației”, prezentată de Dragoș Pătraru. Joi, membrii CNA au pus pe ordinea de zi a ședinței acest subiect, deși s-ar fi înțeles să facă contrariul deoarece Sorina Matei nu putea ajunge la ședință.

Sorina Matei nu a ajuns la ședință, însă Dragoș Pătraru s-a prezentat. După mai multe discuții aprinse, ședința a rămas fără cvorum și subiectul nu a mai fost discutat.

Supărat că s-a deplasat până la CNA și nu a fost ascultat, Dragoș Pătraru a lansat un atac dur la adresa instituției și la adresa unora dintre membrii.

”Deci cum e, mă? Ăia de la CNA pun plângerea apostolilor dreptății cu celeritate pe ordinea de zi, ceea ce mie nu îmi convine, pentru că nu îmi dă timp să îmi pregătesc apărarea, mie mi se spune de la tv "nu știm cum faci, scrii la noapte pentru emisiune și ziarul tău de la Ploiești, dar dimineață trebuie să fii la CNA", iar pentru că eu am fost acolo, iar plângăcioșii care au inventat scandalul nu s-au prezentat, tot eu sunt cumva de vină? Ce jeguri ordinare! Mai mult, nici nu sunt ascultat, după ce sunt poftit să iau loc, și propagandiștii băsiști tot încearcă să spună că ceva a fost aranjat! Băi, băieți, eu nu credeam asta despre voi, dar acum m-am convins: sunteți foarte proști, dar mai ales nemernici. E, să vedeți voi distracție ce-o să avem!”, a scris Pătraru pe Facebook.

”Am studiat toată noaptea jurisprudența CEDO (mulțumesc, Răzvan Martin și Monica Macovei). Mi-am uitat telefonul acasă dimineață. Pentru că nu mai rețineam unde e exact sediul CNA, m-am intors de la jumătatea drumului și l-am luat. Am fost oprit de poliție, cică aveam peste 110 la oră, dar nu m-au putut înregistra pe radar, că m-a acoperit un autobuz. Am ajuns la CNA după ce am încălcat aproape toate regulile de circulație pe care le știu. Am parcat mult mai ilegal decât toți cei parcați ilegal acolo, lăsând numărul de telefon în geam, să știe băieții unde mă găsesc. Totul, pentru a fi prezent la ora stabilită, la CNA. Și, când m-au pus pe scaun, după vizionarea celebrelor materiale, nu mi-au mai dat voie să vorbesc, pe motiv că cei care au făcut reclamația nu sunt acolo!!!!
Deci, după ce se pune pe ordinea de zi un punct pentru a fi judecat cu celeritate, doar a spus domnul Tăpălagă că ceea ce am făcut este inadmisibil - auzi, cum să întrebi o femeie care renunță la orice spirit critic în fața președintelui și cade gâfâind pe spate dacă a avut cumva orgasm -, tot CNA-ul este făcut de rahat chiar de cei care au făcut tot scandalul ăsta ce nu are nicio bază reală, ci există doar în imaginația bolnavă a unor propagandiști băsiști.
Am văzut astăzi membri CNA cu capul pe umeri, conștienți de rolul lor, dar și oameni care transformă ședințele în scandal, pentru că ei au fost trimiși acolo cu alte scopuri decât cel oficial al Consiliului. Dar despre ce s-a întâmplat astăzi la CNA voresc diseară, desigur, la Starea nației. De la 23,15. Chiar, Sorina Matei o fi fost ocupată cu vreun orgasm, de nu a venit?”, a mai scris el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel