Pătraru: Îi rog să mă ierte că uneori sunt atât de idiot

[] []

19 ian 2017 / 12:50
Salveaza PDF Comentarii

Dragoș Pătraru a spus că sistemul de învățământ ar trebui curățat de anumiți profesori care nu știu să se comporte cu elevii lor.

"Dacă aș putea, aș curăța învățământul de dinozauri și idioți în felul următor: Ai zile în care intri nervos în clasă, deschizi catalogul, îi scoți la tablă pe copii, le spui să scrie un rahat de formulă sau ceva ce tu i-ai pus să memoreze ca papagalii (ceva ce oricum uită, tembelule, că nu le trebuie la nimic în viață) și dacă nu știu le pui nota 4?

Atunci ia du-te tu acasă, că nicăieri în lume nu mai e despre asta învățământul, ipochimenule!

Lumea în care am vrea să trăim nu mai are nicio legătură, dar niciuna, cu modul ăsta în care ne sunt chinuiți copiii la școală. Și culmea e că noi, ca părinți, susținem porcăriile astea care se petrec în școlile din România și care ni-i strică pe copii la cap, omorând în ei orice urmă de creativitate, de curaj, de spontanietate, de dorință de a descoperi, de a învăța cu adevărat lucruri care să-i formeze ca oameni pentru secolul în care trăim, nu pentru întrecerea socialistă pe ramură.

Eu îi rog pe copiii mei să mă ierte că uneori sunt atât de idiot încât mă interesez ce note au la școală", a scris Dragoș Pătraru pe Facebook.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29