Pătraru: ”Am făcut o afirmație cutremurătoare la CNA” Vezi ce a zis!

patraru
patraru

Dragoș Pătraru a scris pe Facebook că la ședința CNA de marți a făcut o afirmație ”cutremurătoare”.

”Astăzi, la CNA, am ieșit din întuneric și am făcut o afirmație cutremurătoare: EU AM ORGASM! Și sunt mândru de asta! Să știți că există mulți oameni care consideră orgasmul ceva urât, vulgar și posibil doar în cazul femeilor. Pe cuvânt!
Aflați amănunte despre ce s-a întâmplat la CNA diseară, de la 23,15, la Starea nației. La România TV”, a scris Pătraru pe Facebook.

La ședința CNA de marți, din cei 11 membri ai Consiliului au participat doar opt, numărul minim pentru ca o ședință să poată avea loc.

"Nu am acționat cu rea credință, intenția nu a fost batjocorirea unei persoane, așa cum se insinuează. Eu am criticat un comportament jurnalistic, a lăsa la o parte spiritul critic la adresa unui om politic, fie el și Președintele României, e un lucru care trebuie sancționat în interiorul breselei", a spus Dragoș Pătraru, în apărarea sa.
La rândul ei, Sorina Matei, realizatoarea de la B1 TV, a spus că a fost pusă "într-o situația înjositoare în fața publicului".

VEZI ȘI: Un nou scandal la CNA. Membrii s-au certat pe Sorina Matei și România TV

"Au fost aluzii sexuale evidente în acele emisiuni. (...) Consider că s-a facut o discriminare având în vedere că subiectul a fost politic, așadar o discriminare din motive politice și pe considerente de gen", a mai spus Sorina Matei.

După ce Consiliul a audiat cele două părți implicate, forul a rămas fără cvorum pentru a mai putea lua o decizie în acest caz. Lorand Turoș, unul dintre membrii CNA, a plecat la ora 15.00 pentru că este ziua lui de naștere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel