Îi place la noi! Celebra Paris Hilton revine să facă show la Mamaia!

Paris Hilton revine în România pentru un super DJ set electrizant, de data aceasta la malul Mării Negre, într-un super club, cel mai nou epicentru al distracției estivale din Mamaia Nord. 

După succesul extraordinar avut în urmă cu aproximativ o lună în locația din București a Grupului Nuba, Paris Hilton revine în România sâmbătă, 18 August, pentru a susținte un show extraordinar în locația cu același nume, deschisă în Mamaia Nord, la doar 2 săptămâni după ce pe aceeași scenă a avut loc un spectacol momorabil susținut de către megastarul internațional Jason Derulo.

Show-ul pe care Paris Hilton îl pregătește în cadrul petrecerii de zi din 18 August de la Nuba Beach Club va fi unul vibrant, iar vedeta își va face apariția în jurul orei 19.00 cu un elicopter privat care va veni direct de la București și va ateriza pe heliportul beach clubului.

(oar_w460)

Paris Hilton a îmbrățișat cariera de DJ în urmă cu 5 ani iar în prezent își petrece sezonul estival mixând în locații faimoase din Europa precum Ibiza, Mykonos sau St Tropez iar iarna are un job de resident DJ în Las Vegas.

Moștenitoarea imperiului Hilton a lansat 25 de parfumuri și de curând o linie cosmetică de îngrijire corporală și a tenului, business-uri care împreună cu contractele de imagine și cariera de DJ i-au generat vedetei peste 320 milioane de euro, avere estimată.

Rezervările pentru evenimentul de la Mamaia au fost făcute încă de la începutul lunii iar peste 90% dintre mese sunt deja ocupate. Un număr foarte mare dintre acestea sunt destinate clienților din Anglia, Franța, Elveția, UAE sau Germania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel