Părintele Necula, răspuns la întrebarea "Ce rugăciune ar trebui să spun ca să fac pe cineva să mă iubească"

Rodica Mitu / 27 dec 2017 / 22:43 Salveaza PDF Comentarii

Părintele Necula, invitat în cadrul emisiunii România9, de la TVR 1, a răspuns da unei provocări, oferind răspunsuri la întrebări formulate de către telespectatori. 

Ce rugăciune ar trebui să spun ca să fac pe cineva să mă iubească a fost prima întrebare pe care acesta a extras-o dintr-un bol. "E faină întrebarea. Doamne miluiește! Doamne miluiește, ai milă!", a spus părintele Necula.

De multe ori, când mă simt rău, bunica îmi cântă de deochi. Ce credeți despre acest obicei? Are efect? – a fost o altă întrebare. „Are efect dacă bunica e femeie credincioasă. De obicei, femeile credincioase cântă un Tatăl nostru. Dar ritualul care se realizează în jurul acestui deochi, uneori, e păgân. Important este să ieșiți din deochi cu ochii deschiși, să înțelegeți ce vă face să vă simțiți rău și să evitați excesele”, a spus părintele Necula.

De asemenea, a primit o întrebare și despre blesteme. În acest context, părintele a spus că de blesteme scapi fugind la Hristos.

[citeste si]  

În cadrul emisiunii moderate de Ionuț Cristache, părintele Necula a zis că "oamenii au nevoie de sinceritate, de prietenie". Totodată, a spus că ar trebui să ne vindecăm de văitat și de bârfă, precizând că biserica construiește punți unde alții sapă.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27