Părintele Necula, răspuns la întrebarea "Ce rugăciune ar trebui să spun ca să fac pe cineva să mă iubească"

Părintele Necula, invitat în cadrul emisiunii România9, de la TVR 1, a răspuns da unei provocări, oferind răspunsuri la întrebări formulate de către telespectatori. 

Ce rugăciune ar trebui să spun ca să fac pe cineva să mă iubească a fost prima întrebare pe care acesta a extras-o dintr-un bol. "E faină întrebarea. Doamne miluiește! Doamne miluiește, ai milă!", a spus părintele Necula.

De multe ori, când mă simt rău, bunica îmi cântă de deochi. Ce credeți despre acest obicei? Are efect? – a fost o altă întrebare. „Are efect dacă bunica e femeie credincioasă. De obicei, femeile credincioase cântă un Tatăl nostru. Dar ritualul care se realizează în jurul acestui deochi, uneori, e păgân. Important este să ieșiți din deochi cu ochii deschiși, să înțelegeți ce vă face să vă simțiți rău și să evitați excesele”, a spus părintele Necula.

De asemenea, a primit o întrebare și despre blesteme. În acest context, părintele a spus că de blesteme scapi fugind la Hristos.

[citeste si]  

În cadrul emisiunii moderate de Ionuț Cristache, părintele Necula a zis că "oamenii au nevoie de sinceritate, de prietenie". Totodată, a spus că ar trebui să ne vindecăm de văitat și de bârfă, precizând că biserica construiește punți unde alții sapă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel