Pansament plin de sânge, găsit într-o CHIFLĂ de un bărbat din Rovinari. "Mă tem să nu fi luat vreo boală"

Pansament plin de sânge, găsit într-o CHIFLĂ de un bărbat din Rovinari / Foto: Pixabay
Pansament plin de sânge, găsit într-o CHIFLĂ de un bărbat din Rovinari / Foto: Pixabay

Un bărbat din Rovinari a găsit un pansament plin cu sânge într-o chiflă.

Un bărbat din Rovinari a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută. Acesta a găsit un pansament plin cu sânge în chifla pe care o mânca, scrie Pandurul.

Bărbatul se afla la un restaurant din oraș. Era flămând, așa că și-a comandat de mâncare.  la un moment dat a realizat că era ceva în mâncare. S-a uitat în farfurie și a avut un șoc: în chifla din care mânca era un pansament îmbibat de sânge. Revoltat, s-a dus la reprezentații restaurantului, iar bucătarul a recunoscut că era vina lui.

”Bucătarul a recunoscut că are o rană la degetul inelar și că i-a picat din greșeală pansamentul în aluatul din care a făcut chiflele. La orice restaurant care se respect știu că bucătarii folosesc mănuși. Aici, nu.”, a declarat bărbatul

Bărbatul se teme să nu fi luat vreo boală

Bărbatul spune că se teme acum să nu fi luat vreo boală, pentru că a apucat să mestece din pansamentul plin de sânge.

”Cel mai mult mă tem să nu fi luat vreo boală care se transmite prin sânge, în momentul în care am mestecat acel pansament îmbibat.”, afirmă acesta

Bărbatul i-a cerut patroanei restaurantului să îl trimită pe bucătar să-și facă analize, pentru a afla dacă suferă de vreo boală transmisibilă.

McDonald's, dat în judecată de o femeie pentru că o reclamă a făcut-o să-şi strice Postul Mare

O rusoaică ar fi dat în judecată McDonald's pentru că o reclamă a lanţului de restaurante în care era prezentat un cheeseburger a făcut-o să-și strice Postul Mare, în 2019, scrie Business Insider.

“Când am văzut panoul publicitar nu m-am putut abţine”, a declarat Ksenia Ovchinnikova.

Femeia din Omsk a mâncat cheeseburgerul respectiv în aprilie 2019, în perioada Postului Mare, şi astfel şi-a stricat postul. Ea a mers la un restaurant McDonalds după ce a văzut un panou publicitar în care erau prezentate un cheeseburger şi chicken nuggets. Ksenia Ovchinnikova, o creștină ortodoxă, a spus că încerca să stea departe de carne și alte produse de origine animală în perioada de șase săptămâni înainte de Paște, în 2019, dar nu a reușit din cauza acestei reclame. Cazul a fost raportat pentru prima dată de mass-media de stat rusă și preluat ulterior de presa occidentală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel