PAH. Cine sunt cei 943.375, de cucerit pentru orice politician

Jurnalistul de la "Cațavencii", Patrick André de Hillerin, a scris despre cei 943.375 de oameni. 

"Există în România 943.375 de oameni pe care orice politician ar trebui să încerce să-i cucerească. Întâi și întâi de toate pe ei. Pe nimeni altcineva. Orice politican care va reuși să obțină aprobarea acestor 943.375 de oameni va avea în spate un sprijin puternic și extrem de credibil pentru o adevărată reformă a mentalităților românești, pentru proiecte viabile, pe termen lung.  Există în România 943.375 de oameni puternici, cu păreri ferme și pe care este foarte greu să-i corupi sau să-i manipulezi. Există în România 943.375 de oameni care au înțeles ce înseamnă democrația și care, cel mai probabil, urăsc politicianismul, urăsc tertipurile meschine și vor ca lucururile să fie făcute așa cum trebuie, așa cum e onest. Există în România 943.375 de oameni cărora nimeni nu le poate spune: "Fă asta pentru că așa zic eu că-i mai bine!". Există 943.375 de oameni care gândesc singuri și n-au nevoie de hârtie de la partid pentru a ști ce vor să spună sau să facă", a scris Patrick André de Hillerin, pe blogul său

CORINA CREȚU, COMISAR EUROPEAN, AUDIERI. Ioan Mircea Pașcu (PSD), culise Bruxelles. ACL o 'sapă' pe Corina Crețu

Jurnalistul precizează că s-ar putea să fie mai mulți, însă aceștia sunt siguri. 

"Da, ei sunt: cei 943.375 de români care la referendumul pentru demiterea președintelui din 2012 s-au dus la vot și au votat împotriva demiterii lui Traian Băsescu. Sunt cei care au crezut atunci că este mai important pentru ei să-și exprime opinia decât să asculte îndemnurile și văicărelile penibile ale unei armate de slugi spălate pe creier. Acești 943.375 de oameni au considerat că votul este atât de important, un drept pentru care unii au plătit cu viața, încât este nedemn să-ți bați joc de el. Ei au considerat că în democrație este important ca oamenii să-și spună părerea, iară nu să se ascundă în saptele unor șolticării avocățești", a subliniat P.A. de Hillerin. 

VIDEO SFÂȘIETOR. Legătura emoționantă dintre un copil cu sindromul Williams și un cal

Jurnalistul scrie că în ciuda faptului că în vara lui 2012 a votat diferit față de cei 943.375 de oameni, îi consideră "nucelul pe care se poate construi o societate cu adevărat democratică, o societate în care fiecare respectă părerile celorlalți fără a face din asta pricină de război, o societate în care nu ne carotăm unul pe celălalt cu boicoturi ignobile, cu minciuni sfruntate, cu manipulări ieftine, cu spălări pe creier". 

"Alături de voi aș merge oriunde, orcât de greu ar fi, oricât de mult ne-am certa pe drum!", a conchis PAH. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel