VIDEO SFÂȘIETOR. Legătura emoționantă dintre un copil cu sindromul Williams și un cal

Un video ce transmite o emoție deosebită a fost publicat pe Youtube. Sunt cunoscute efectele benefice pe care animalele le au asupra copiilor cu diferite boli, cum sunt sindromul Down, sindromul Williams sau autism. Însă apropierea dintre un copil bolnav și un animal vine cu o încărcătură emoțională nemaiîntâlnită, arătând cum, pas cu pas, între animal și copil se stabilește o legătură deosebită.

În filmarea de mai jos este prezentat modul în care s-au apropiat un copil cu sindromul Williams și un cal. 

Sindromul Willliams este o boala rară, de natură genetică, ce determină diferite dizabilități, mai ales mentale. Boala nu poate fi diagnosticată prenatal prin ecografie sau teste genetice de rutină. 

Copiii cu sindromul Williams au trăsăturile faciale specifice- nas cârn, buza superioară lungă, gura largă, buze pline, bărbie mică și mici umflături în jurul ochilor-, afecțiuni ale inimii și ale vaselor sanguine, nivelul ridicat al calciului din sânge, greutate scăzută la naștere, probleme legale de alimentație, iritabilitate, dentiție anormală, anomalii ale rinichilor, auz hipersensibil, personalitate excesiv de prietenoasă, întârziere în dezvoltare, probleme de concentrare, dificultăți la procesul de învățare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel