O casă cu o singură cameră, mică cât un garaj, se vinde cu peste 460.000 de euro în Londra. Nu are toaletă - FOTO în articol

O casă cu o singură cameră, mică cât un garaj, se vinde cu peste 460.000 de euro în Londra. Nu are toaletă / Foto: Pixabay
O casă cu o singură cameră, mică cât un garaj, se vinde cu peste 460.000 de euro în Londra. Nu are toaletă / Foto: Pixabay

O casă din Londra cu o singură cameră, de mărimea unui garaj, se vinde cu peste 460.000 de euro. 

Pentru zeci de mii de londonezi, speranța de a cumpăra o locuință în capitala Angliei ca primă casă este doar un vis imposibil, din cauza faptului că prețurile au explodat. O casă din Londra cu o singură cameră se vinde la un preț incredibil. Se află pe Stewart’s Grove, din cartierul Chelsea, și nu este mai mare decât un garaj, scrie mylondon.news.

Proprietatea a fost supranumită “Reception Room” și, potrivit anunțului, are 5/3,8 metri. În interiorul acestei proprietăți se află și o bucătărie, dar nu și o toaletă. Nu există grădină, nici în față, nici în spate, singura cale de intrare sau ieșire fiind o ușă direct de pe trotuar. În schimb, casa este foarte colorată pe exterior.

Casa se vinde cu 395.000 de lire sterline, circa 470.000 de euro. Sursa citată precizează că la același preț se poate cumpăra și un „mini-castel” în stil Art Deco, în Franța, cu suprafață locuibilă de aproape 200 mp și un teren de aproape 2 hectare.

Protestatarii eco din UK cer case IZOLATE și se fac auziți blocând șosele: ”O altă lume este posibilă”. Imaginile disperării după un blocaj de 5 ore

Anglia se remarcă prin casele vechi, cu o arhitectură deosebită. Stilul elegant, descris de cărămida aparentă, vine la pachet cu pierderea de căldură, casele nefiind izolate.

În România, majoritatea caselor sunt izolate termic. De asemenea, și blocurile, fiind derulate programe de primării în acest sens. Dacă acest aspect nu e o noutate pentru români, pentru englezi e. În Marea Britanie, a apărut o mișcare, numită ”Insulate Britain”. Este un ONG lansat recent care-și propune să protesteze, prin blocarea șoselelor, pentru a atrage atenția asupra cauzei ce o susține: toate casele să fie izolate termic, până-n 2030, pentru a avea un consum de energie redus. Ei se numesc protestatari eco. Grupul se remarcă prin blocarea unor drumuri importante din Londra și din jurul Londrei. 

Acum două zile ei au blocat Lambeth Bridge, unul dintre podurile care traversează Tamisa. Dincolo de aspectele pentru care militează, ei au fost revoltați și de hotărârile instanței cu privire la alți protestatari din grupul lor, condamnați unii la trei luni, alții la patru luni de închisoare, după ce au participat la o blocadă, la o oră de vârf. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel