Două posturi tv pe care românii le iubeau dispar din grila de programe. "Cum se fabrică/How it's made?", printre emisiunile preferate

foto: Freepik
foto: Freepik

Dispar două posturi din grila tv, spre dezamăgirea multor români care urmăreau cu interes aceste canale.

Două posturi TV vor dispărea din grila de programe: Discovery anunță închiderea. Compania Warner Bross, care administrează grupul Discovery, anunță închiderea posturilor Discovery Science şi DTX, o televiziune pentru pasionaţii auto (prescurtarea de la Discovery Turbo Extra). Acestea nu vor mai fi disponibile în România, dar nici în alte țări din regiune.

De ce a hotărât asta Warner Bros

Sunt și vești bune pentru telespectatori, deoarece anumite emisiuni TV care erau difuzate pe cele două posturi vor putea fi în continuare urmărite pe alte canale. Printre aceste emisiuni se numără "Garajul lui Kindig," "Mașini pe alese," și "Cum se fabrică?". Această decizie a fost luată ca parte a strategiei Warner Bros. Discovery de a optimiza conținutul și portofoliul de canale liniare din regiune, potrivit Cord Cutters.

Compania care deține postul Discovery deține și alte 20 de posturi de nișă: Discovery Channel, Eurosport şi Eurosport 2, TLC, HGTV, Cartoon Network, Cartoonito, ID (Investigation Discovery), Animal Planet, Food Network, Travel Channel, Discovery Science, DTX, HBO, HBO 2 şi 3, Cinemax, Cinemax 2, Warner TV.

Etno TV, probleme cu ANAF?

La începutul acestui an, un alt post îndrăgit de români a început să se confrunte cu dificultăți financiare și este posibil să dispară de tot din rețelele de cablu. Primul post de televiziune din România dedicat folclorului românesc ar avea probleme cu Fiscul. Acesta s-a bucurat de un mare succes în primii ani de emisie și avea audiențe ridicate. ANAF ar fi pus deja poprire pe conturile postului și nu mai puțin de 40 de angajați au fost dați afară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel