Ozana Barabancea, gest neașteptat la votul pentru prezidențiale. Propunere pentru români

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea

Ozana Barabancea propune ca „românii iubitori de țară să îmbrace costumul popular pe 10 noiembrie din dragoste pentru România”.

„Vin alegerile! Am să merg la vot dar inainte am să mă rog la Biserică la Sfânta Liturghie pentru binele țării mele! Să ne ierte Dumnezeu pentru cât de răi am devenit cu aproapele nostru, pentru lipsa de empatie, pe care o exersăm destoinic zilnic, pentru aportul fiecăruia dintre noi pentru distrugerea familiei si a relatiilor sfinte.

Să ne ierte Dumnezeu pentru egoismul nostru promovat si pulverizat în aer, pentru trădarea valorilor morale înlocuite cu comportament superficial, pentru diluarea esenței dumnezeiești din noi, pentru atomizarea societatii noastre si a spiritului național.

Am să merg la vot îmbrăcată în veșminte naționale românești de peste 100 de ani, sa activez gândurile, spiritele si patriotismul de un veac! Propun ca toti românii iubitori de țară să îmbrace costumul popular pe 10 noiembrie, din dragoste pentru România, țara noastră!

Am să votez cu sufletul de român! Am să mă implic cu toata inima si conștientă am să-i cerșesc Lui Dumnezeu iertare si milă! Să ne lumineze să ne putem activa conștiința națională. Pentru că si Sfântul nostru Ștefan Cel Mare ne-a invățat că aceasta țara este a urmasilor, urmasilor nostri, NU este a altora !

Am să merg la vot cu un sentiment de smerenie, de rușine că sunt contemporană cu trendul "trădării de țară" si m-am murdărit alături de intreagul popor, de propriile noastre greseli! Am sa fac semnul sfintei cruci si apoi am să votez”, a scris, luni, Ozana Barabancea pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel