OSCAR 2016. Gala premiilor va fi transmisă de Digi24 și Digi Film

Digi Film şi Digi24 au onoarea de a aduce pe micul ecran, în exclusivitate în România, cea mai urmărită gală de premiere din lume. Oscarurile din acest an vor fi  prezentate de Chris Rock

Gala Premiilor Oscar, ajunsă de cea de-a 88 a ediţie, este transmisă în direct de la Los Angeles, duminică, pe 28 februarie. Sosirea vedetelor pe covorul roşu, predicţiile specialiştilor şi Gala prezentată de Chris Rock sunt, LIVE, pe Digi24 şi Digi Film, de la ora 01:20 noaptea şi până în jurul orei 6 dimineaţa, ora României.

Oana Zamfir şi invitaţii ei vor comenta cele mai importante momente ale serii, din studioul Digi24. De altfel, postul de televiziune va difuza, în jurnalele de ştiri, o serie de materiale dedicate ediţiei din acest an a premiilor Oscar, potrivit digi-fm.ro.

Citește și: OSCAR 2016. Favoriţii la Oscar, dar şi la "Zmeura de Aur", potrivit cotelor la pariuri

Cei peste 6.000 de membri ai Academiei Americane de Film și-au votează preferaţii cu peste două luni înainte, în mod normal fiecare membru votând filmele din categoria sa de specializare. Procesul este secret, aşa cum secrete sunt şi rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel