Orientare. Hoții care știu de la cine să fure

Peste jumătate de milion de euro reprezintă paguba produsă de cei care au pătruns într-o reședință dintr-un cartier somptuos.

Kate Rothschild, bogata moştenitoare a unei importante dinastii bancare, a fost victima unui furt de bijuterii şi ceasuri în valoare de 500.000 de euro de la reşedinţa sa, relatează online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres. 
Moştenitoare a unei importante dinastii bancare după sinuciderea tatălui său, Kate Rothschild se afla în casă, împreună cu copiii săi. Toți dormeau în timp ce a avut loc jaful. 

[citeste si]

Bijuterii și ceasuri


Hoţii au escaladat faţada casei situată în West London şi au sustras piese de bijuterie, printre care şi numeroase ceasuri care i-au aparţinut tatălui ei, Amschel Rothschild, care s-a sinucis în 1996.

"Au luat tot ceea ce Kate avea mai de preţ: inelul de logodnă, verigheta şi toate bijuteriile pe care i le-am dăruit când eram căsătoriţi, sau cadouri primite în adolescenţă de la tatăl sau bunica ei", a declarat fostul ei soţ, Ben Goldsmith, care a dat detalii despre acest furt. Specialiștii în domeniu sunt de părere că hoții au acționat la pont. Adică au știut ce să caute, unde și cum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel