Orange pregătește lansarea stick-ului Orange TV

Orange va lansa pe piaţa TV din România stick-ul Orange TV, un dispozitiv care conectează televizorul la smartphone și tabletă.

Stick-ul Orange TV continuă tradiţia pe care am început-o când am lansat serviciul de televiziune ca unul multi-ecran. Este un produs inovator, care răspunde nevoii iubitorilor de televiziune de a avea libertate totală pentru a urmări conţinut TV şi flexibilitate în alegerea ecranului. Faptul că România este prima ţară a grupului nostru în care lansăm produsul ne onorează şi demonstrează încă o dată importanţa pe care o acordăm dezvoltării continue a serviciului Orange TV", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atât de abonaţii serviciului Orange TV prin satelit, cât şi de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile.

Ei vor putea vedea pe televizor conţinutul din aplicaţia Orange TV Go, precum şi fotografii, melodii şi clipuri video personale salvate pe smartphone şi tabletă, indiferent că se află acasă sau în deplasare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel