Oprea, detalii din sufragerie: Maior m-a întrebat dacă mai am mâncare

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Gabriel Oprea a povestit cum s-au petrecut lucrurile în seara alegerilor din 2009, în celebra sufragerie.

Fostul vicepremier şi ministru de Interne Gabriel Oprea a spus vineri seară la Realitatea TV că noaptea alegerilor din 2009 a fost de fapt o seară în care a avut loc o cină privată într-o “sufragerie normală”, afirmând că "Sufrageria lui Oprea" “ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film ştiinţifico-fantastic”.

"La alegerile din 2009, n-a fost nicio noapte, a fost o seară. Eram parlamentar independent, am plecat împreună cu Iordănescu, cu Onţanu. L-am invitat pe Andronic, pe George Maior, eram prieteni. Ne-am aşezat la masă, în jur de ora 19-20, m-a sunat Maior, m-a întrebat dacă mai am mâncare. A venit cu alţi 2 invitaţi. Am onoare, am caracter, nu cred că este corect să spun cine au fost cei 2 invitaţi. A fost ceva privat, o cină privată. Au fost 10-12 persoane în sufrageria mea. A fost o întâlnire privată", a declarat Gabriel Oprea.

El a spus că "Sufrageria lui Oprea" ar fi un "brand bun de scenariu de film, dar un film ştiiţifico-fantastic”.

“Cred că sufrageria lui Oprea ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film ştiiţifico-fantastic. În jur de ora 21.00 erau toţi invitaţii. Recunosc, l-am votat pe Traian Băsescu atunci. Am comentat atunci cu colegii mei. Repet, a fost o cină privată, a fost exploatată mediatic”, a mai adăugat el.

Jurnalistul Dan Andonic a afirmat, public, că în noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009, în sufrageria lui Gabriel Oprea au fost invitaţi mai mulţi şefi ai instituţiilor de forţă, care au pus la cale câştigarea alegerilor de către Traian Băsescu, în favoarea lui Mircea Geoană. În urma acestor afirmaţii, a fost constituită o Comisie de anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel