Operaţiuni ample de căutare. Doi bărbaţi, dați dispăruţi

Poliţiştii din Caraș-Severin vor declanşa, sâmbătă, o amplă operaţiune de căutare, a două persoane dispărute.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 91 de ani, din localitatea Mâtnicu Mare, declarat dispărut de familie, iar în paralel, o altă operaţiune de căutare are loc în localitatea Ticvaniu Mic, unde un bărbat în vârstă de 69 de ani este dat dispărut de joi, 18 aprilie.

'Bărbatul, de 91 de ani, ar fi plecat în data de 23.03.2019. În zilele de după dispariţia bărbatului au fost organizate mai multe activităţi de căutare, în mod repetat, la care au participat între 5 şi 30 persoane, atât din cadrul ministerului cât şi săteni. A fost folosit atât câinele de urmă al IPJ, cât şi un câine specializat în căutarea cadavrelor. Din păcate, fără rezultat', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică.

 

Operațiuni ample de căutare, întinse pe o arie vastă

Sâmbătă căutările vor fi organizate pe o arie mult mai vastă, la care vor participa peste 150 de persoane, poliţişti, jandarmi, pompieri, pădurari, vânători, săteni, precum şi membrii unei asociaţii de voluntari specializaţi în căutări în zone montane. De asemenea, joi seara, pe data de 18 aprilie, poliţiştii cărăşeni au fost sesizaţi şi cu privire la plecarea voluntară, de la domiciliu, în aceeaşi zi, la ora 6:00, a unui brbat de 69 de ani, din localitatea Ticvaniu Mic. Acesta a plecat în pădurea din zona Agadici. Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,70 metri înălţime, 70 kg, păr cărunt, ochi căprui, poartă mustaţă, iar mâna dreaptă este amputată de la umăr. În plus, bărbatul are şi probleme auditive. Şi în acest caz, sunt în desfăşurare activităţi de căutare, la care participă poliţişti, jandarmi, pompieri, precum şi zece voluntari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel