Omletă albă - Mic dejun gustos și sănătos. Nu ai nevoie de gălbenușuri!

Omleta albă poate reprezenta un mic dejun sănătos și foarte gustos. Iată cum se prepară.

Ingrediente 

- 2 linguri ulei de măsline
- 4 albuşuri
- o ceapă
- 1 ardei gras
- o ciupercă Champignon
- 3 linguri caşcaval ras
- sare, piper

Vezi și: Clătite japoneze. Sunt cele mai pufoase! Mai bune decât cele clasice

Cum se prepară

Separă albuşurile de gălbenuşuri. Toaca legumele potrivit şi frige-le în 2 linguri de ulei de măsline, până când ciupercile îşi schimbă culoarea. Scoate legumele din tigaie şi în locul lor toarnă cele 4 albuşuri (fără să le baţi înainte), potrivit retetepractice.ro. Presară puţină sare şi piper, apoi aşază un capac deasupra tigăii.

Lasă omleta la foc mic pentru câteva minute, până când aburul o găteşte uniform. Ridică apoi capacul şi pe o jumătate de omletă aşază legumele, presară caşcavalul şi pune cealaltă jumătate deasupra.

Vezi și: Chiftele PUFOASE de cartofi cu brânză. Sunt delicioase și ușor de preparat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel