Om de afaceri din Constanța, mort la doar 38 de ani, după ce i s-a făcut rău într-o sală de fitness

Om de afaceri din Constanța, mort la doar 38 de ani, după ce i s-a făcut rău într-o sală de fitness / Foto: Pixabay
Om de afaceri din Constanța, mort la doar 38 de ani, după ce i s-a făcut rău într-o sală de fitness / Foto: Pixabay

Un om de afaceri din Constanța a murit la doar 38 de ani.

Un om de afaceri din Constanța a murit la doar 38 de ani, transmite Realitatea Plus. Acesta a ajuns la spital după ce în urmă cu două săptămâni i s-a făcut rău într-o sală de fitness. În toată această perioadă el a fost ținut în viață doar de aparate. Se pare că Ionuț Ciota a suferit un infarct după efortul fizic de la sală. 

În pofida eforturilor de a-l ține în viață, după două săptămâni, medicii s-au văzut nevoiți să se declare învinși.

Ionuț Ciota a fost administrator la mai multe firme. Acesta era căsătorit cu nepoata omului de afaceri constănţean George Secărea.

Omul de afaceri Ioan Crișan, ucis cu o bombă amplasată în mașină 

Un alt om de afaceri a fost găsit mort în data de 29 mai. Este vorba despre afaceristului arădean Ioan Crișan, ucis cu o bombă amplasată în mașină și activată de la distanță. Ioan Crișan avea 66 de ani. El era patronul unei firme piscicole, numărându-se printre singurii deținători ai unei crescătorii de somn african din Europa de Est. Recent, PÎCCJ a transmis ultimele informații din ancheta despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan.

”Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este abilitat să aducă la cunoştinţa publicului următoarele informaţii şi rezultate privind cercetările efectuate în cauza având ca obiect uciderea numitului Crişan Ioan, în 29.05.2021 în municipiul Arad, prin provocarea exploziei autoturismului condus de acesta: 

S-a stabilit traseul victimei în perioada de interes, printre altele prin vizualizarea imaginilor obținute din camerele de supraveghere din municipiul Arad.

Au fost analizate relațiile comerciale derulate de victimă. Situaţia economică şi financiară  a societăţilor în care era implicat nu a relevat vulnerabilităţi şi acţiuni cu risc de escaladare violentă, la nivelul mijloacelor folosite pentru comiterea faptei.  A fost realizată o analiză comportamentală de către structura de profil din cadrul IGPR. 

Până la acest moment, nu au fost confirmate informațiile, vehiculate și în spațiul public, privind implicarea victimei în activități de crimă organizată. Au fost verificate raporturile civile rezultate din activităţi specifice cămătăriei pe care victima le derula, fără concursul altor persoane. S-au stabilit și au fost investigate posibilele surse de conflict în anturajul victimei. 

Au fost audiate peste 400 de persoane şi au fost efectuate percheziții domiciliare și percheziții informatice pe un număr important de dispozitive (35).  Au fost dispuse și finalizate multiple (18) constatări balistice, fizico-chimice, traseologice și expertize genetice. 

S-a stabilit tipul de exploziv, de mare putere, din coroborarea rezultatelor a 3 constatări fizico-chimice. A fost stabilită poziția materialului exploziv prin experiment judiciar şi constatări tehnico-ştiinţifice. S-au realizat determinări cantitative ale materialului exploziv care a cauzat decesul victimei. 

Din punct de vedere al stadiului cercetărilor, urmărirea penală se desfăşoară cu privire la faptă (in rem), până în acest moment nu s-a dispus continuarea urmării penale față de o persoană.” arată comunicatul de presă. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel