Oana Zăvoranu și Cristina Șișcanu, scandal monstru: Alăptatul în public, grotesc. Îmi produce greață!

După ce Oana Zăvoranu a criticat alăptatul în public, afirmând că i se pare un gest grotesc, a primit un răspuns din partea Cristinei Șișcanu.

"Mie mi se pare un act grotesc, care îmi produce greață și vomă în același timp. Nu cred că sânul unei femei, indiferent dacă este pentru alăptat, trebuie să fie văzut de toți trecătorii dintr-un parc. Nu mi se pare normal", a spus Oana Zăvoranu, potrivit unica.ro.

"Este un suflet negru. Tot ce atinge distruge"

"Mă lasă rece ce spune Oana Zăvoranu. L-a jignit inclusiv pe soţul meu. Nu este normal. Foarte bine că nu-şi doreşte să aibă copii. Îmi este milă de copiii pe care ar putea să-i aibă Oana Zăvoranu. Ea a moştenit averea, noi ne chinuim să ne creştem copiii, muncim pentru fiecare bănuţ. Avem trei, iar unul cu handicap (...) Este un suflet negru. Tot ce atinge distruge. Nu are nicio calitate. Ar trebuie să-mi ridice statuie, eu cresc trei copii. Nu i-am dorit niciodată moartea. Nişte invenţii, nişte prostii. Mă bucur că foarte multe mămici mi-au scris şi că nu se simt timorate de Oana Zăvoranu. Au prins curaj şi alăptează în public fără teamă. Mă doare-n cot de Oana Zăvoranu. Această femeie nu reprezintă nimic pentru mine. Nu a făcut nimic în viaţa ei", a spus Cristina Șișcanu, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel