Oana Zamfir: Sunt mulți oameni amputați sufletește în jurul nostru-exclusiv

Anul 2015 ne-a readus-o pe Oana Zamfir la Antena 3 după o pauză de aproape doi ani. A pornit în noul sezon "Exces de putere" cu multă încredere, iar emisiunea a ocupat primele locuri în topul audiențelor încă de la început.

După un an zbuciumat, dar presărat și cu momente extrem de frumoase, Oana Zamfir a tras linie și ne-a răspuns la câteva întrebări.

DC News: Care a fost cea mai importantă lecție pe care ați învățat-o în 2015?


(w670)


Oana Zamfir: A fost un moment când am realizat că unul dintre cele mai mari daruri pe care mi le-a făcut Dumnezeu a fost să fiu capabilă să-mi iubesc copiii și bărbatul așa cum îi iubesc. Sunt foarte mulți oameni amputați sufletește, din păcate, în jurul nostru, iar eu puteam fi unul dintre ei.

(w670)

DC News: I-ați apărat foarte mult pe medici. Ce mesaj aveți pentru oamenii care i-au împroșcat cu noroi pe doctori fără să țină cont câte vieți au salvat, salvează și vor mai salva.

Oana Zamfir: Nu am. Cei care fac asta nu au nici minte, nici caracter, nici răspundere. Ca atare, nu contează ce le-aș spune eu.

[citeste si]

DC News: Care a fost cel mai frumos Revelion de până acum?

Oana Zamfir: Ultimul, cel de anul trecut. Nu cântăresc din perspectiva petrecerilor de sfârșit de an sau locului în care am petrecut. Contează clipa aceea care adună gândurile pentru anul care s-a scurs cu cele pentru anul care începe. Pentru mine au fost cele mai frumoase de până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel