Oana Zamfir, întrebări pentru avocatul Tonel Pop legate de Gheorghe Dincă

Rodica Mitu / 06 sep 2019 / 23:19 Salveaza PDF Comentarii

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut noi precizări despre Gheorghe Dincă vineri seară.

„Puteți să răspundeți cu da sau nu: Dincă și-a menținut declarația că a ucis-o pe Luiza în aceeași zi? Sau că a ținut-o mai multe zile?", l-a întrebat Oana Zamfir, vineri seară, la Antena 3, pe avocatul Tonel Pop.

„În principiu, pot să vă spun că Dincă a mers pe același schelet al primei declarații. Eu l-am întrebat pe Dincă niște chestiuni tehnice, în sensul în care am insistat la procurori: întrebați-l, dar cum a făcut, ce a făcut. V-am explicat că merge pe același schelet", a spus avocatul.

„Este adevărat că a susținut că degraderea oaselor din liziera pădurii e din cauza unui proces de incinerare foarte lung?", a mai întrebat Oana Zamfir. „Nu, Dincă nu a mai ieșit la socoteală cu nimic tehnic după ce l-am întrebat eu. Dincă nu mai poate să povestească și nici Parchetul să mai pună la cap sub nicio formă cu incinerarea. S-a terminat șmecheria cu incinerarea. (...) În momentul în care am venit cu întrebări suplimentare, să spună, să detalieze, a început Dincă să spună așa cum a crezut el. S-a stricat toată schema. Nu se mai potrivește cu nicio logică", a declarat Tonel Pop.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22