Oana Zamfir, întrebări pentru avocatul Tonel Pop legate de Gheorghe Dincă

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut noi precizări despre Gheorghe Dincă vineri seară.

„Puteți să răspundeți cu da sau nu: Dincă și-a menținut declarația că a ucis-o pe Luiza în aceeași zi? Sau că a ținut-o mai multe zile?", l-a întrebat Oana Zamfir, vineri seară, la Antena 3, pe avocatul Tonel Pop.

„În principiu, pot să vă spun că Dincă a mers pe același schelet al primei declarații. Eu l-am întrebat pe Dincă niște chestiuni tehnice, în sensul în care am insistat la procurori: întrebați-l, dar cum a făcut, ce a făcut. V-am explicat că merge pe același schelet", a spus avocatul.

„Este adevărat că a susținut că degraderea oaselor din liziera pădurii e din cauza unui proces de incinerare foarte lung?", a mai întrebat Oana Zamfir. „Nu, Dincă nu a mai ieșit la socoteală cu nimic tehnic după ce l-am întrebat eu. Dincă nu mai poate să povestească și nici Parchetul să mai pună la cap sub nicio formă cu incinerarea. S-a terminat șmecheria cu incinerarea. (...) În momentul în care am venit cu întrebări suplimentare, să spună, să detalieze, a început Dincă să spună așa cum a crezut el. S-a stricat toată schema. Nu se mai potrivește cu nicio logică", a declarat Tonel Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel