Oana Zamfir, în platoul Antena 3: Iertați-mă, am un moment de revoltă

Rodica Mitu / 26 Martie 2019 / 13:42 Salveaza PDF Comentarii
Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Corupția Ucide a anunțat marți, pe contul de Facebook, că a primit și acceptat invitația de a participa la consultările privind organizarea unui referendum, care vor avea loc la Palatul Cotroceni. În acest context, Oana Zamfir a prezentat, la Antena 3, cele trei întrebări lansate de Corupția Ucide.

Pe pagina de Facebook, Corupția Ucide „a lansat trei întrebări înainte de a participa la discuția cu președintele", a spus Oana Zamfir, prezentând ulterior întrebările la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv".

(w670)

 La un moment dat, jurnalista i-a adresat o întrebare lui Claudiu Catană (ALDE), aflat în studioul Antena 3.

„Domnule Catană, dumneavoastră veniți din zona foarte tânără. (...) Vă duceți în rural plecând de la această percepție că oamenii din mediul rural sunt mai puțin inteligenți, pricep mai greu, trebuie să se formuleze întrebarea – iertați-mă, am un moment de revoltă – astfel încât să-i ducă mintea și pe aceștia?", a spus Oana Zamfir.

„Aș vrea să spun că întrebarea respectivă se încadrează cumva perfect în peisajul pe care președintele Klaus Iohannis vrea să-l construiască pentru România, și anume: o țară divizată. Între oamenii din rural și urban, între pensionari și antreprenori și așa mai departe. Toți sunt români. Nu trebuie să existe diferențe", a declarat acesta.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23