Oana Zamfir, după ce s-a zis de Simona Halep: ”E fără precedent!”

Simona Halep
Simona Halep

„Este fără precedent”, a concluzionat Oana Zamfir, după ce a citit miercuri o analiză cu privire la jucătoarea de tenis Simona Halep.

„Iată ce se întâmplă cu Simona Halep din perspectiva personajului internațional conturat în aceste zile. Vreau să vedem o analiză pe care o face un oficial de la Casa Albă. Douglas MacKinnon este cel care o compară pe Simona cu Audrey Hepburn. Și veți vedea de ce”, a spus, miercuri, Oana Zamfir în emisiunea „Esențial” de la Antena 3.

Ulterior, a citit analiza la care a făcut referire: „Zice așa: În urmă cu aproximativ cinci ani, am văzut-o pe Simona Halep jucând pentru prima dată. Mai mult decât de imensul ei talent, am fost impresionat de modestia ei sinceră, bunătatea față de ceilalți și chiar de credința ei. I-am spus soției mele: În ceea ce privește talentul, eleganța, bunătatea și modestia, Simona Halep este Audrey Hepburn a tenisului.

Câți bani pot câștiga? Cât de faimoși pot fi? Câți fani pot strânge? Câte crize de nervi, declarații răutăcioase, expunându-se în celebrări egoiste trebuie să mai facă pentru a câștiga contracte cu cele mai mari companii sportive? Din păcate, după cum am văzut din ce în ce mai des, acest timp de comportament este adesea răsplătit într-un mod foarte generos de companiile care caută propria celebritate și propriul profit cu orice preț. E regretabil că genul acesta de sportivi sunt acum ceva obișnuit. Rareori, se produce o excepție. O excepție care ar trebui sărbătorită pentru valorile după care ea sau el trăiește zilnic. Simona Halep este o astfel de excepție. Eleganța, bunătatea, modestia și credința ei sunt o gură de aer proaspăt în stadioanele adesea pline de oameni egoiști, genul acela care crede că totul e despre ei.

Succesul ei ne ridică și pe noi toți


Pentru cei din afara României, ar trebui să ne oprim un pic pentru a ne da seama că am fost martori la ceva mult prea rar în aceste zile. O sportivă cu stil, grație, eleganță, modestie și credință a urcat pe cea mai înaltă culme a sportului ei.

Simona Halep este un exemplu care trebuie prețuit pentru valorile pe care le aduce sportului și vieții. Succesul ei ne ridică și pe noi toți".

Ulterior, Oana Zamfir a spus: „Este fără precedent un astfel de elogiu și un astfel de personaj surprins din această perspectivă: a excepției pe care, prin personalitatea ei, o reprezintă. Și sigur nu este o opinie singulară”.

Douglas MacKinnon a făcut paralela între Audrey Hepburn și Simona Halep într-un editorial pentru Romania Insider. 

VEZI ȘI: Radu Buzăianu, despre Simona Halep: Iertați-mă că vă spun. Așa va fi

Amintim că Simona Halep se va întâlni cu fanii pe Arena Națională, miercuri, de la ora 19.00.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel