Oana Stancu Zamfir, lovitură pentru Emil Boc: Să nu uităm!

Oana Stancu Zamfir, invitată la Antena 3, miercuri seară, a explicat cum vede evenimentele ultimelor zile, inclusiv protestele din Piața Universității.

"Ceea ce înțeleg de la oamenii care sunt în Piața Universității și lucrul căruia mă pot alătura 100% este că așa nu se mai poate. Sigur că sunt oameni diferiți, cu opinii diverse și care spun lucrul acesta: de 26 de ani, clasa politică s-a rotit la putere în diverse alianțe și aici cumva mă despart de linia care are șanse nuanțe arhaice: ideea de a rade tot.

Eu cred că trebuie ras individual. Trebuie să ne uităm puțin în urmă. Eu mi-am dorit momentele acestea când regimul lui Băsescu a tăiat pensiile și salariile românilor și a crescut TVA-ul. Să nu uităm că am avut nenorocirea de la Maternitatea Giulești. Îmi aduc aminte că l-am avut în emisiune pe doctorul Toma, șeful de la Terapie Intensivă de la nou-născuți, care ne-a spus că i-a trimis ministrului Cseke Attila patru scrisori în care zicea că nu mai poate asigura calitatea și siguranța actului medical.

În momentul în care au fost scoase trupurile acelea micuțe, carbonizate nu și-a dat demisia niciun Boc, niciun Cseke Attila și nici noi nu am ieșit în stradă să îi smulgem de la guvern.

(w670)

Iată că acum, după atâția ani, o instanță din România scrie negru pe alb că s-a întâmplat din cauza lor și a înghețării posturilor, dar nu au ce să le facă... scrie în instanță asta. Acum, domnul Boc iese și spune că Ponta a demisionat, dar prea târziu... Klaus Iohannis pare să asculte vocea străzii. A disprețuit vocea străzii când s-a afișat în campania electorală cu toți cei care au furat. Sper că acum Klaus Iohannis să se trezească și dumnealui. Sper că acum, oamenii din Piața Universității, care își varsă năduful, să înțeleagă că trebuie să fim mai exigenți și să îi alegem bucată cu bucată pe cei care ne conduc", a spus Oana Stancu Zamfir la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel