Oana Stancu: Petre Roman este exemplul meu de om serios, dar nu înțeleg susținerea sa pentru Iohannis

Oana Stancu
Oana Stancu

Oana Stancu, invitată la Sinteza Zilei, a vorbit despre cum ar trebui să fie viitorul președinte al României.

De asemenea, jurnalista a mai zis că îl are ca exemplu de om serios pe Petre Roman, dar cu toate acestea nu înțelege de ce acesta îl susține pe Klaus Iohannis.

"În 2004, când a candidat Traian Băsescu, criteriile care l-au adus să fie președinte au fost extrem de superficiale. Oamenii l-au apreciat pentru că era de-al noastru, așa ziceau românii. Nici eu nu am avut nivelul de exigență pe care îl am acum cu privire la candidații la prezidențiale. Pentru mine contează și lucrurile personale. Mă interesează foarte mult cum și-au crescut copiii. Nu mai vreau să aud de la președintele României că școala românească scoate tâmpiți. Voi avea în vedere un lucru foarte important la un candidat: iubirea față de popor", a zis Oana Stancu la "Sinteza Zilei".

"Regret că Mircea Diaconu nu a candidat la prezidențiale. De asemenea, regret foarte mult că un om de seriozitatea lui Petre Roman este astăzi respins, desuet. Petre Roman poartă povara istoriei personale, în condițiile în care istoria sa personală nu este deloc una proastă, ci una foarte bună. Petre Roman este exemplul meu de om foarte serios. Nu deschide gura până nu scoate o carte să verifice ce spune. Nu înțeleg susținerea dumnealui pentru domnul Iohannis, dar eu pe Petre Roman îl am ca model de om care nu a făcut compromisuri urâte și care nu a putut să conviețuiască cu Traian Băsescu", a mai spus Oana Stancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel