Oana Pellea, MESAJ tăios: Nu este lăutar. Punct

Rodica Mitu / 03 iun 2017 / 17:46 Salveaza PDF Comentarii

Oana Pellea consideră că „nu actorul se face vinovat pentru nesimţirea unor spectatori”.

Dezamăgită de atitudinea unor spectatori, actrița Oana Pellea a scris următorul mesaj pe reţeaua de socializare Facebook:

 

„Citind comentarii...
Nu, nu actorul se face vinovat pentru nesimţirea unor spectatori! Unii spectatori sunt nesimţiţi. Punct. Spectatorul nesimţit lasă telefonul deschis... să-i sune în timpul spectacolului... sau se uită pe facebook sau comentează cu voce tare (în timp ce actorul îi dăruieşte timp şi viaţă, emoţie şi profesionalism) pentru că este nesimţit! Nu pentru că nu-i place piesa, sau actorul...

 

Spectatorul nesimţit îi deranjează pe ceilalţi spectatori şi pe cei de pe scenă! Punct. Actorul nu este lăutarul ce îl plăteşti să vină la masa ta! Spectatorul plăteşte un bilet de intrare într-o locaţie unde se desfăşoară un act artistic. Spectatorul plătind biletul nu cumpără dreptul de a şi bate joc şi de a umili artistul! Dacă ne facem că nu auzim sau că nu vedem... o facem din respect faţă de ceilalţi spectatori. Dacă sună de multe ori în timpul unui spectacol... actorul e liber să facă observaţie sau să oprească spectacolul! Punct", este mesajul complet al actriţei.

 

[citeste si]

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27