Oana Dobre dă în judecată Realitatea TV

Oana Dobre
Oana Dobre

Jurnalista Oana Dobre anunță pe Facebook că va da în judecată postul de televiziune la care lucrează, Realitatea TV, pentru că îi încalcă niște drepturi.

Jurnalista scrie că televiziunea refuză să îi plătească salariul de pe cartea de muncă, dar nu are de gând să-şi dea demisia de la Realitatea TV. Ea mărturiseşte că este însărcinată, iar legea o apără de intervenţii ale angajatorului în contract în această perioadă.

"Ramân, cel puțin deocamdată, la Realitatea Tv. Dar o dau în judecată. Pentru că refuză să îmi plătească salariul de pe cartea de muncă. De ce refuză? Probabil pentru că și eu am refuzat să negociez cu doamna Dana Ionescu. De ce am refuzat? Din două motive: primul ar fi că sunt însărcinată și legea română mă apară de orice intervenții ale angajatorului în contract în această perioadă. De ce nu demisionez? Pentru că angajatorul Realitatea TV îmi datorează legal sprijinul birocratic pentru perioada prenatală. Angajatorul a fost notificat de situația mea încă din a doua lună de sarcină", scrie pe Facebook jurnalista.

Oana Dobre spune că al doilea motiv pentru care refuză modificarea salariului este că nu a înţeles "nici până acum calitatea oficială în care doamna Ionescu renegociază salarii".

"În urmă cu două săptămâni, m-a invitat la o întâlnire în acest scop și, la cele două obiecții ale mele, mi-a răspuns și ea cu două idei destul de diferite: prima, că ar fi bine să nu mă aștept să îmi mai iau salariul. A doua, că stația își dorește în continuare foarte mult să rămânem prieteni și chiar să continui să vin în studio. I-am mulțumit politicos pentru oferta de prietenie, dar am preferat să merg la avocat. Știu să abuzul angajatorului va continua și că nu am prea multe șanse să-mi văd banii cuveniți prea curând. Dar prefer să aleg în continuare drumul drept în locul unei "coabitări" cu note dubioase de subsol", scrie jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel