O nouă lege a pensiilor? Violeta Alexandru, anunţul care-i vizează pe toţi pensionarii

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a făcut o precizare cu privire la eventualitatea redactării unei noi legi a pensiilor. 

Invitată la Realitatea Plus, Violeta Alexandru a abordat şi subiectul pensiilor, vorbind despre eventualitatea elaborării unei noi legi. 

"Nu vorbim despre a elabora o nouă lege a pensiilor. Am preferat să fac o inventariere a tuturor problemelor pe care legea în vigoare le generează. Şi să ştiţi că nu sunt puţine. Multe dintre ele pleacă din reglementările privind acordarea sporurilor permanente la care pensionarii s-ar aştepta să se adauge alte sporuri considerate nepermanente neluate în calcul. Nu am în vedere o nouă lege a pensiilor", a declarat Violeta Alexandru. 

Întrebată dacă se va aplica creşterea punctului de pensie cu 40%, aşa cum prevede legea, Violeta Alexandru a declarat: "Orice declaraţie face ministrul Muncii, dacă eu consider că e oportun sau nu, va genera o stare de panică. Nu am niciun element concret astăzi ca să transmit că se preconizează nişte schimbări. În mod evident, urmărim evoluţia încasărilor la buget". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel