Explozie într-o mașină, în București. Tânărul resuscitat la fața locului A MURIT

Explozie într-o mașină, în București. Sunt două victime. 

UPDATE: ”Tânarul care a fost în stare de inconștiență a decedat. Cel de al doilea a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă” a anunțat ISU București Ilfov. 

UPDATE: Se pare că explozia a fost provocată de o butelie cu oxigen. Vezi în Galeria foto. 

UPDATE: ”Explozie s-a produs la o butelie aflată într-un autoturism care staționa, str. Brașov. În interior se aflau doi tineri cu vârste aproximativă de 26 și 27 ani. În acest moment, unul dintre cei doi este în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Zona a fost balizată. La caz acționează și două autospeciale pentru descarcerare și echipaj CBRN.Ca urmare a exploziei, mașina are geamurile sparte și a suferit deformări. Celui de al doilea tânăr i se acordă primul ajutor.” anunță ISU. 

UPDATE: Explozia s-a produs în Sectorul 6 al Capitalei. Una dintre victime a intrat stop cardio-respirator, fiind în stare de inconștiență. 

O mașină a explodat în București, lângă o benzinărie. Se pare că explozia nu a fost urmată de incendiu. Ar fi fost provocată de o butelie de gaz, amplasată în portbagajul mașinii, conform Digi24. Sursa citată a anunțat că sunt două victime, una dintre ele fiind în stare gravă: ar fi resuscitată chiar în aceste momente, în urma exploziei. Cea de-a doua victimă ar fi în stare stabilă. 

Revenim cu informații 

Amintim că o mașină a explodat la finalul lunii mai, în Arad, când omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis. Acolo a fost un act criminal, fiind deschisă anchetă în acest sens. Bomba ar fi fost amplasată sub scaunul șoferului, în interiorul mașinii. Afaceristul a murit pe loc. Nu se cunosc, deocamdată, mai multe informații despre criminalul omului de afaceri, nici nu sunt informații despre posibilii suspecți. Se vorbea despre o posibilitate ca eventualii criminali să fie din Serbia, acolo unde, în ultimii ani, s-a constatat ”o tendință” de a fi aruncate în aer mașinile celor care ”deranjează”. 

DCNews a scris despre aruncările în aer ale mașinilor din Serbia: 

Patru mașini aruncate în aer în Belgrad, în doar 3 luni, în 2018

În 2018, de exemplu, în Serbia au fost înregistrate mai multe explozii ale unor mașini. La începutul lunii septembrie 2018, a fost aruncată în aer mașina unei realizatoare TV, Dusica Jakovljevic. Explozia a spart mai multe geamuri ale unor apartamente. Nu a fost rănit nimeni în acea explozie, dar ar fi fost un avertisment pentru Jovica Aleksic, partenerul realizatoarei TV, după cum scria presa locală, acesta fiind implicat în activități infracționale. La acel moment, 1 septembrie 2018, presa scria, cităm: ”Două accidente similare au avut loc în Belgrad în ultima lună”. O lună mai târziu, o altă mașină a explodat în trafic, șoferul reușind să scape. 

Tentativă de asasinat în 2017. Bărbatul a scăpat cu viață... pentru a treia oară

Dar nu era nimic nou pentru Serbia. În februarie 2017, trei oameni au fost răniți după ce o mașină a explodat. Șoferul mașinii, în vârstă de 38 de ani, a fost rănit grav atunci. Mai multe mașini din jur au fost avariate. Incidentul a fost interpretat ca o tentativă de asasinat, cu legături cu traficul de droguri. Atunci, presa scria că bărbatul era vizat din cauza implicării sale în vânzările de droguri. Nu era prima oară când se încercase uciderea sa, fiind a treia tentativă. 

Vezi aici mai mult: Reglarea de conturi în SERBIA: mașini aruncate în aer. Bombele, montate pe mașini, activate în trafic. Cazuri din 2017, 2018, 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel