O femeie despre care rudele ştiau că a murit de Covid s-a întors la azilul unde trăia

Pensionari
Pensionari

O femeie în vârstă de 85 de ani crezută moartă de familia ei, din cauza coronavirusului, și-a surprins rudele întorcându-se la azilul unde era îngrijită la nouă zile după așa-zisa înmormântare.

Conform Reuters, care citează ziarul „La Voz de Galicia”, după o confuzie de nume, familia femeii, Rogelia Blanco, a fost informată că aceasta a murit de COVID-19 pe 13 ianuarie, iar înmormântarea ei a fost a doua zi. Din cauza restricțiilor legate de coronavirus, familia nu a putut participa la înmormântare. Așadar, când a revenit, sănătoasă, în azilul din Xove, nordul Spaniei, sâmbătă, unde locuiește și soțul ei, Ramón Blanco, bărbatul a rămas fără cuvinte.

„Nu pot să cred. Am plâns după moartea soției mele”, a spus acesta, adăugând că cea care a murit, de fapt, a fost femeia care împărțea camera cu Blanco.

Fundația San Rosendo, care conduce azilul, a spus că eroarea s-a produs atunci când Blanco și alți rezidenți bolnavi de Covid-19 au fost transferați la un centru de de îngrijire, pe 29 decembrie, pentru tratament specializat. „Printre persoanele în vârstă transferate au fost două femei cărora li s-a atribuit aceeași cameră”, a spus fundația, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel