O fată de 17 ani a chemat ambulanța pentru că se simțea rău, dar ar fi fost agresată de asistentul medical

O fată de 17 ani a chemat ambulanța pentru că se simțea rău, dar ar fi fost agresată de asistentul medical / Foto: Pixabay, de Ulrike Mai
O fată de 17 ani a chemat ambulanța pentru că se simțea rău, dar ar fi fost agresată de asistentul medical / Foto: Pixabay, de Ulrike Mai

Este anchetă uriașă la Teleorman, în cazul asistentului de ambulanță reclamat că ar fi abuzat o adolescentă.

Este anchetă de amploare la Serviciul de Ambulanță Teleorman, după ce un asistent medical ar fi agresat sexual o tânără de 17 ani, sub pretextul că o consultă. Poliția cercetează acest caz după ce mama adolescentei a depus o plângere. Potrivit acesteia fata ar fi chemat ambulanța pentru că se simțea rău, dar asistentul ar fi agresat-o sexual. Bărbatul însă se apără și susține că este vorba de o proastă înțelegere a procedurilor medicale. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat, de fapt, în acest caz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, mama adolescentei spune că minora de 17 ani avea simptome de răceală şi reclamă faptul că asistentul a dezbrăcat-o pe fată şi a pipăit-o în zona intimă. În cursul zilei de joi, adolescenta a fost supusă și unei expertize medicale la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Teleorman.

Potrivit familiei, asistentul i-ar fi pus fetei întrebări legate de viața sexuală, iar apoi a dat-o jos din ambulanţă şi a scris pe fişa de intervenţie că este vorba de o infecţie urinară.

Ce spune asistentul medical

În replică, bărbatul spune că este vorba de o proastă înțelegere a procedurilor medicale, pentru că simptomele reclamate de tânără necesitau un consult in zona genitală, iar înainte de a face această investigație i-ar fi cerut tinerei acordul.

Polițiștii și cadrele medicale vor analiza și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul ambulanței, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și cine spune adevărul în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel