Urmărește emisiunea live


O emisiune revine la PRO TV

O emisiune apreciată se întoarce la PRO TV. 

”Apropo TV” revine de duminică, 16 aprilie, de la ora 12:30, cu un nou sezon, numărul 25. Rețeta rămâne aceeași: smart entertainment.

Andi Moisescu dă startul noului sezon dintr-un studio abia ieșit din mâna decoratorilor și propune două rubrici noi-nouțe: Bucătarium și Joyride

Bucătarium e un manifest de cultură culinară axat pe trenduri gastronomice. Participă, săptămânal, specialiști (chefs, bucătari, bloggeri & vloggeri culinari) și vedete pasionate de gătit. În prima ediție, invitații vorbesc despre condimente, în contextul în care așa-numitul Spice is Nice este unul dintre trendurile gastronomice dominante în 2017. 

Joyride este un magazin săptămânal de cultură urbană, cu focus pe sporturi urbane, gaming (trenduri, jocuri, competiții, evenimente) și artă urbană (graffiti, fotografie, video). În prima ediție, la Joyride vine Marius Constantin, campion european la freestyle skateboarding în 2015.

În sezonul 25, revin și câteva dintre rubricile consacrate, care au intrat deja în ADN-ul emisiunii: România care este, PubFather și NextGen

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel