Novak Djokovic, forfait la turneul ATP Masters 1.000 de la Toronto

Novak Djokovic
Novak Djokovic

Sportivul Novak Djokovic a declarat forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Toronto.

 

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul doi mondial, a declarat forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Toronto, programat în perioada 7-13 august, au anunţat organizatorii competiţiei canadiene, citaţi de AFP.

"Întotdeauna mi-a plăcut să vin să joc în Canada, dar după ce am discutat despre asta cu echipa mea, credem că este decizia corectă", a precizat Djokovic într-un comunicat difuzat de Federaţia canadiană de tenis.

Jucătorul sârb, cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares, a renunţat la turneul de la Toronto la o săptămână după înfrângerea în cinci seturi suferită în faţa spaniolului Carlos Alcaraz, după 4 ore şi 45 de minute de joc, în finala de la Wmbledon.

Alcaraz, liderul clasamentului ATP, prezent la Nisa cu ocazia Cupei Hopman, l-a împiedicat pe Djokovic să cucerească al cincilea său titlu consecutiv la Wimbledon, provocându-i sârbului primul eşec pe iarba londoneză începând din 2017.

Înfrângerea în faţa lui Alcaraz a reprezentat, totodată, o şansă ratată pentru Djokovic de a egala recordul absolut de 24 de titluri majore la simplu deţinut de australianca Margaret Court, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel