Nou prezentator la B1 TV. L-au prezentat Buzăianu și Zamfir

Scutaru Cristina / 01 apr 2019 / 20:54 Salveaza PDF Comentarii

Jurnaliștii Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir l-au prezentat pe noul lor coleg de la B1 TV.

Este vorba despre Tudor Mușat care a revenit ca moderator la B1 TV.

”Este noul nostru coleg. Bine ai venit în echipa noastră”, a zis Radu Buzăianu la B1 TV.

Tudor Mușat, mesaj pe Facebook despre venirea la B1 TV:

 

”Cred că, mai mult ca oricând, avem multe de explicat, de întrebat, de criticat. Că jurnalistul nu e un ascultător pasiv al textelor debitate de interlocutori, lăsând publicul să se scarpine în cap nedumerit, ci trebuie să-i fie ghid, furnizându-i context și ajutându-l să-și formeze opinii. Că "echidistant" nu înseamnă să rămâi tăcut în fața derapajelor. Că jurnaliștii au datoria să treacă totul prin filtrul critic, să facă recurs la fapte și argumente și să demonteze fake news cu probe.

O parte din media a eșuat în a face asta sau nu (mai) vrea. O altă parte se chinuie să continue, sub presiuni de tot felul. Fiecare are susținători și critici cu atitudini duse adeseori la extrem. Să te asociezi unui proiect, în contextul dat, pare o aventură riscantă.

În același timp, deși o bună parte dintre noi se regăsește mai degrabă în mediul online, sunt încă foarte mulți cei care își iau știrile și analizele de la TV. Și cred că și acest public trebuie reprezentat, că trebuie să-i găsească undeva pe jurnaliștii în care are încredere.

De asta mă veți găsi, de azi, la B1 TV, în fiecare seară, de la ora 20. Încercând să pun ziua în pagină, cu contextul și explicațiile necesare, cu invitați care să sporească relevanța. Ca să distingem informația utilă de zgomot și "șezătoarea" de dezbaterea pe bune.

Continuăm să ne auzim și la Europa FM, în seria zilnică "Piața Victoriei". Iar online-ul rămâne deschis oricăror noi proiecte. Ca, din cât mai multe surse, să știm despre ce vorbim!”, a scris Tudor Mușat pe Facebook.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24