Neti Sandu, părăsită: ''Sunt atât de dărâmată că nu știu dacă o să pot să fac față''

Neti Sandu
Neti Sandu

Neti Sandu a fost părăsită după zece ani de relație. Vedeta Pro TV a povestit totul despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

Neti Sandu a fost părăsită de partenerul de viață după 10 ani de relație. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a mărturisit prin ce a trecut după despărțire.

„M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un coleg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani până când am ajuns la Pro TV. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să  facă ce vrea. (..)

Momentul despărțirii - începutul la Pro TV

A fost înfiorător de greu, nu greu. Așa a fost începutul la Pro TV. Eu așa i-am spus lui Florin (Călinescu n.r): „Eu sunt atât de dărâmată că nu știu dacă o să pot să fac față aici”. Exact atunci, cu două săptămâni înainte a plecat după zece ani de relație. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație. (..)

În prima zi, când am avut prima zi de emisie, el a venit și și-a luat toate lucrurile din casă. Și eu când am ajuns de la emisiune și am văzut casa devastată, deci pur și simplu mi-a venit rău. Am crezut că au venit hoții, au spart ușa.. El răscolise de frică să nu vin eu. Adică tu nu ai avut curaj să dai ochii cu mine și nici să îmi spui.. A plecat fără să avem vreo discuție și vii și îți furi lucrurile din casă. (..)

Terapie timp de cinci ani

Eu am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste  asta și să mă pot bucura de viață, de fapt asta voiam. Mă secase de toate resursele... dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de șocant, eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. În felul ăsta eu îi mulțumesc că a fost în halul în care a fost. Nu pot decât să-i mulțumesc. Pentru că dacă rămânea, el ar fi fost veșnic nemulțumit din cauza mea”, a mărturisit Neti Sandu în cadrul unui interviu acordat Andreei Esca, la radio Europa FM.

Vezi și: Cum arăta Neti Sandu în tinerețe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel