Narcisa Iorga, avertisment clar: Șefii instituțiilor similare CNA din Europa vor primi prin e-mail expresiile folosite de Laura Georgescu

Narcisa Iorga a transmis un avertisment foarte clar pentru Laura Georgescu. Aceasta a spus unde ar putea ajunge expresiile vulgare folosite de șefa CNA într-o discuție care a fost înregistrată.

VEZI ȘI: Adrian Năstase, eliberat. Radu Banciu: O scenă stupefiantă

"Șefii instituțiilor similare CNA din Europa Centrală și de Est vor primi prin e-mail, traduse în engleză, expresiile folosite de Laura Georgescu în înregistrările audio difuzate în România

Fără nicio rușine, Laura Georgescu ține morțiș să conducă reuniunea CERF(Central European Regulatory Forum) de la București, ce va avea loc la începutul lunii septembrie. Oamenii politici responsabili de numirea ei în CNA nu reacționează. Laura Georgescu, așa compromisă cum e, va reprezenta România la această reuniune internațională. Eu, Valentin Jucan și Florin Gabrea transmitem astăzi un apel pentru a fi găsită o soluție urgentă astfel încât Laura Georgescu să nu atragă și România în scandalul al cărei protagonistă este. Anunțăm în mod public și cât se poate de serios că înregistrările audio cu Laura Georgescu și traducerea lor în engleză vor ajunge în e-mailurile tuturor șefilor instituțiilor prezente la reuniunea CERF.

Miercuri, 27 august, membrii CNA și Laura Georgescu suntem audiați în Comisia de cultură a Senatului, ca urmare a sesizării pe care am făcut-o încă din luna iunie. Până atunci, considerăm că este suficient timp pentru a găsi o soluție astfel încât Laura Georgescu să fie determinată să nu mai ia parte la reuniunea CERF. CNA poate fi condus și reprezentat de către vicepreședinte. Nu stă instituția într-un om ca Laura Georgescu", a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel