Nadal speră să joace la Australian Open, deși s-a accidentat iarăși: „Nu este la fel ca anul trecut”

Nadal speră să joace la Australian Open, deși s-a accidentat iarăși: „Nu este la fel ca anul trecut”
Nadal speră să joace la Australian Open, deși s-a accidentat iarăși: „Nu este la fel ca anul trecut”

Spaniolul Rafael Nadal a resimțit dureri musculare în timpul meciului pierdut vineri în sferturile de finală de la Brisbane, revenind în competiție după o pauză de un an din cauza unei accidentări, conform informațiilor furnizate de AFP.

Nadal, în vârstă de 37 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul partidei disputate împotriva lui Jordan Thompson, când a simțit dureri în partea superioară a coapsei stângi, similar cu o accidentare anterioară. Deși și-a reluat jocul fără probleme în primele două runde ale turneului, spre finalul meciului a simțit o creștere a durerii.

"S-a simțit la fel ca zona unde am avut accidentarea anul trecut, dar acum este o durere musculară, nu de tendoane, ca data trecută", a explicat Nadal.

Cu toate acestea, jucătorul cu 22 de titluri de Grand Slam a menționat că durerea nu a apărut imediat în timpul meciului și speră că este rezultatul unei suprasolicitări musculare datorită efortului susținut și a partidei extrem de dificile.

Chiar dacă nu este optimist cu privire la câștigarea unui trofeu în viitorul apropiat, Nadal își dorește să aibă oportunitatea de a se antrena în săptămânile următoare și să participe la turneul de la Melbourne. Cu toate acestea, a subliniat că nu este sigur 100% de evoluția sa în acest moment.

Pentru Rafael Nadal, care a revenit pe teren după o perioadă lungă de recuperare, aceste dureri reprezintă o problemă care ar putea influența participarea sa în competițiile viitoare. Momentan, rămâne de văzut dacă sportivul va putea să se recupereze suficient pentru a continua să participe la competițiile de tenis în această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel