Urmărește emisiunea live


Mutare Kovesi, Parchetul General. Adrian Ursu: Este terminată! Lazăr, cuibuşor de retragere

Prezent in platoul emisiunii "Esențial", de la Antena 3, jurnalistul Adrian Ursu a vorbit despre mutarea Laurei Codruța Kovesi la Parchetul General.

"Au încercat să îi arate că nu este singură. Laura Codruța Kovesi este terminată din punct de vedere profesional şi, ca să nu pară că este singură de tot, s-au gândit domnii Lazăr şi Horodniceanu să îi facă un cuibuşor de retragere în care să pară că mai e cineva cu ea. Sistemul a lăsat-o din braţe şi asta se vede din faptul că nu i s-a oferit nicio posibilitate reală de a ieşi onorabil din schema (...)

Povestea cu plecarea la Sibiu şi acum poziţia asta nesemnificativă, oricât de lungă ar fi titulatura.... Dincolo de asta, rămâne chestiunea cu răspunderea penală, etică, toate raspunderila care ar trebui să se treacă în drepturl ei după toţi anii de mandat. Au fost atâtea abuzuri, atâtea gesturi... (...) Acest personaj este construit aşa, rău, de la un capăt la altul. Trebuie să îşi găsească o răspundere directă, penală şi apoi morală, prin îndepărtarea ei din orice cerc în care să mai fie aplaudată, adulată", a declarat jurnalistul Antenei 3, Adrian Ursu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel