Mutare Kovesi, Parchetul General. Adrian Ursu: Este terminată! Lazăr, cuibuşor de retragere

Descriere foto:

Prezent in platoul emisiunii "Esențial", de la Antena 3, jurnalistul Adrian Ursu a vorbit despre mutarea Laurei Codruța Kovesi la Parchetul General.

"Au încercat să îi arate că nu este singură. Laura Codruța Kovesi este terminată din punct de vedere profesional şi, ca să nu pară că este singură de tot, s-au gândit domnii Lazăr şi Horodniceanu să îi facă un cuibuşor de retragere în care să pară că mai e cineva cu ea. Sistemul a lăsat-o din braţe şi asta se vede din faptul că nu i s-a oferit nicio posibilitate reală de a ieşi onorabil din schema (...)

Povestea cu plecarea la Sibiu şi acum poziţia asta nesemnificativă, oricât de lungă ar fi titulatura.... Dincolo de asta, rămâne chestiunea cu răspunderea penală, etică, toate raspunderila care ar trebui să se treacă în drepturl ei după toţi anii de mandat. Au fost atâtea abuzuri, atâtea gesturi... (...) Acest personaj este construit aşa, rău, de la un capăt la altul. Trebuie să îşi găsească o răspundere directă, penală şi apoi morală, prin îndepărtarea ei din orice cerc în care să mai fie aplaudată, adulată", a declarat jurnalistul Antenei 3, Adrian Ursu.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23