Motivul neașteptat pentru care TVR nu a transmis extragerea Loto

Extragerea loto de joi, 10 decembrie 2015, programată de la ora 18.00, nu a fost transmisă în direct. Explicația TVR a venit printr-un comunicat de presă.

"Referitor la articolele de presă având ca subiect nedifuzarea extragerii loto de joi, 10 decembrie, facem următoarele precizări:

Extragerile loto se desfăşoară în studioul tv al Loteriei Române, cu echipamentele şi dotările acestuia.

Probleme tehnice la echipamentele studioului tv al Loteriei Române au făcut ca TVR să nu poată difuza extragerile din seara zilei de joi, 10 decembrie. Telespectatorii au fost anunţaţi în legatură cu această situaţie prin informaţii transmise pe crawl, rezultatele omologate fiind prezentate în Telejurnalul de la ora 20.00.

Televiziunea Română va continua să transmită extragerile Loteriei Române, în acord cu obligaţia de a oferi telespectatorilor acces la informaţii de interes, ca parte a misiunii sale publice", au transmis reprezentanţii Societăţii Române de Televiziune.

La rândul său, Loteria Română şi-a cerut scuze, printr-un comunicat publicat pe site-ul său, pentru faptul că extragerile loto de joi nu au putut fi vizionate în direct, pe TVR1, în intervalul orar anunţat şi în condiţiile obişnuite, din cauza unor probleme tehnice ce ţin de transmisiunea TV.

Cei interesaţi au fost invitaţi să consulte rubrica Rezultate a site-ului www.loto.ro, unde au fost publicate rezultatele extragerilor de joi, după încheierea procesului de omologare. De asemenea, Loteria Română a anunţat că înregistrarea extragerilor loto poate fi vizualizată pe acelaşi site.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel