MOTIVUL crimei din fața Lidl. Tânără de 19 ani, ucisă în lumina zilei

Trei bărbați au fost arestați și sunt acuzați de ucidere, după ce o studentă a fost împușcată în fața unui magazin Lidl, din greșeală.

Trei bărbați au fost arestați și sunt acuzați de ucidere, după ce o studentă a fost împușcată în fața unui magazin Lidl, din greșeală, în Marea Britanie, conform The Sun.

Aya Hachem, în vârstă de 19 ani, a fost împușcată în gât, de la mică distanță, într-un atac din mers. Mașina în care se aflau criminalii a trecut pe lângă o spălătorie auto, spre care au și țintit, iar tânăra studentă la drept a fost o victimă colaterală, transmit martorii.

Cum s-a întâmplat accidentul

Polițiștii consideră că ea a fost împușcată accidental, în Blackburn, Marea Britanie, la 15:00, duminică. Ofițerii au arestat trei bărbați de 39, 33 și 36 de ani, cu toții din oraș, fiind suspectați de crimă.

Un localnic a scris pe internet: „Ținta, cred eu, a fost să împuște panoul de sticlă al ferestrei principale a spălătoriei și vulcanizării de lângă Lidl. El a ratat și a împușcat-o pe tânără".

Medicii nu au mai putut face nimic

Paramedicii au încercat fără succes să salveze studenta de la Universitatea din Salford, a cărei familie s-a mutat în Marea Britanie din Liban.

„O Toyota Avensis albă a trecut pe lângă Aya, cu mai mulți pasageri la bord. Credem că focurile au fost trase din acel vehicul, iar unul dintre gloanțe din păcate a nimerit-o. Nu există dovezi că Aya a fost ținta atacului, iar toate indiciile arată că era doar un trecător inocent", a transmis procurorul Terry Woods.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel