Motiv sinucidere Ramona Bulcu. Prietenă apropiată: Bag mâna în foc pentu asta!

Ramona Bulcu
Ramona Bulcu

Fostul procuror şef al Biroului de Informare şi Relaţii publice din cadrul Parchetului General, Ramona Bulcu, a decedat, vineri, după ce s-a aruncat de la aproximativ 20 de metri din sediul instituţiei.

Monica Cercelescu a transmis un mesaj după moartea Ramonei Bulcu.

”Adio, draga mea prietena Ramona Bulcu. Un om minunat, de care o sa-mi fie teribil de dor. Sa stiti ca a fost un om deosebit, capabil sa te sustina in cele mai grele momente.

Sunt bulversata, sunt trista, nu ma pot opri din plans. Dar nu am scris acest post pentru a-mi arata durerea, ci pentru a-i ruga pe prietenii mei jurnalisti sa se gandeasca la Ramona, inainte de a face unele speculatii privind motivul sinuciderii. Ramona era foarte bolnava, cei apropiati stiu asta! Dar am citit niste speculatii privind motivul, care m-au oripilat.

Ca inspecția judiciară ar fi descoperit nereguli, ca... E groaznic! Ea a fost sefa biroului de presa si n-a mai instrumentat dosare de vreo 15 ani. Nu avea de ce sa se teama, pentru ca a fost un om integru intotdeauna. Bag mana in foc pentru asta! Va rog din suflet, prieteni jurnalisti, sa nu faceti speculatii cu privire la moartea ei...”, a scris Monica Cercelescu pe Facebook.

Cauza morții Ramonei Bulcu

Cazul morţii procurorului Ramona Bulcu este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul, informează o postare pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Public.

"În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie, a încetat din viaţă colega noastră, procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice", se arată în mesaj.

VEZI ȘI: Lumina Sfântă de Paște: Un preot spune ce să faci cu lumânarea de la Înviere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel